Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Eg har lenge leita etter ein god augebehandling som gir ressultat. Etter å ha forhøyrt meg med flinke kollegaer og kva dei meiner om denne behandlinga har eg valgt å ta inn Sunekos200.

Sunekos er ein injeksjonsbehandling som inneheld aminosyrer og hyaluronsyre. Behandlingar med Sunekos korrigerer og forebyggjer aldringsteikn. Sunekos er det einaste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerar produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenopprettar volumtap og forbetrar huden sin elastitet på ein naturleg måte og utan syntetiske tilsetningsstoff.
Gjennom fleire studiar har Sunekos sin formel vist seg å stimulere fibroblast cellene til å reprodusere både kollagen og elastin. Det er to viktige faktorar for hudens cellefornying. Sunekos200 er eit svært godt alternativ om ein ynskjer å redusere posar og mørke ringar rundt augene utan kirurgi.

Behandlinga kan forårsake midlertidig hevelse som kan vare i 24-72 timar. Det anbefalast å unngå all form for trening, bading, soling og badstu til hevelsen har avtatt. Sjølv om produktet blir lagt svært overfladisk i hudvevet, kan ein får eit blåmerke eller bli raud ved innstikstedet. 

Behandlinga utførast fyrste gong som ein kur på ca 3 behandlingar med 1-2 vekers mellomrom. Deretter ein oppfølgingsbehandling kvar 6. månad.

Kur med 3 behandlingar kr 5990.-

Ein behandling kr 2500.-


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn