Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bærebjelken i DMK Skin Revision konseptet er ENZYMTERAPI. DNK Enzymterapi arbeidar utifrå prinsippet "reversert osmose" Dette prinsippet virkar utrensande på slagstoff, fungerer som ein peeling og er med på å auke blodgjennomstrømninga slik at hudcellene får oksygen frå kroppens innside. Huden kjennest og ser sunnare ut ,med meir glød.

DMK Skin Revisjon tilbyr eit effektivt hudpleiekonsept med resultatorienterte produkt og behanlingar for alle etniske hudtypar og hudtilstandar i alle aldrar.

Acne, aldring og pigment er eksempel på problem ein kan jobbe med,med denne type behandling.

Enzym maske #1

Jobbar ut frå hudens pH, trykk og temperatur. Klienten vil kjenne pulsering og at maska blir stram på huden. Dette kan variere frå gang til gang. Den hydrolyserer ( hydrolyse vil sei at eit molekyl tar opp i seg eit vannmolekyl og deretter spaltes i to molekyler) oppbygde daude hudceller. Omvendt osmose gir utskillelse av avfallstoffer og frie radikaler frå cellene og matrix. Behandlinga virkar hudoppstramande ved at den stimulerer til auka collagen produksjon og gjer elastinet i huden sterkare. Ein får ein plasmatisk effekt ved at blod og lymfesirkulasjonen aukar og gir auka oksygenmetning, cellemetabolisme og næringstilførsel  i huden.

Behandlinga tar ca 90 min der ein ligg med enzym maska på øvre del av bryst, hals og ansikt i ca 45 min.

Ein behandling kostar 1695kr

Ein behandling med produkt i reisestørrelse ( varer i ca 3 veker) kostar 2495kr

Bileta er lånt frå DMK- hexa sin nettside.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn