Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

IPL  LYSBEHANDLING ER EFFEKTIV MOT:

SPRENGTE BLODKAR

PIGMENTFLEKKAR

ROSACEA

ALDRANDE HUD

FANTASTISKE RESULTAT ETTER 2 IPL BEHANDLINGAR

Fyrste bilete er tatt 23/5-2018, andre bilete er tatt 10/01- 2019

Fyrste behandling av ansiktet med IPL er gjort 14/11-2018 andre behandling er gjort 11/12-2018.

Bileta er tatt i Reveal hudscanner maskin. Det fyrste bilete viser hudoverflata der ein kan sjå tydeleg forbetring av både pigment og blodårer. Klienten har i tillegg fått hudforbetring i form av glattare hud.

Det andre bilete viser taudheit og sprengte blodkar under hudoverflata. Ein ser tydeleg forbetring ved at huden på bilete til høgre er mykje mindre raud enn det til venstre.

Det tredje bilete viser pigment under hudoverflata. Dette er solskadar som vil komme til overflata etter kvart om ein ikkje er flink å beskytte seg med SPF -SOLFAKTOR. Her kan ein også se stor forskjell før og etter to behandlingar med IPL.

For å kunne utføre ein behandling, skal man ikkje være brun, og ein må ikkje ha vært i sola, eller brukt sjølvbruningskrem, dei siste 4 vekene. Gravide behandles ikkje.

Korleis foregår ein IPL behandling?

Før behandlinga renser ein huden, og det blir påfører en gel for å forsterke lysets gjennomtrenging i huden.

Beskyttande briller/pads blir tatt på, deretter legg ein maskinens prisme på hudoverflata og eit lysglimt indikerar lysimpusen. Dette kan kjennes ut som at man får ein «strikk» mot huden.

Ved behandling med IPL blir melaninet i pigmentflekkar eller hemoglobinet i blodkarene som skal behandles absorbert. Det korte lysglimtet er stilt inn på å varme opp målet til riktig temperatur utan å øydeleggje det omkringliggande vevet. Risikoen for bivirkningar blir da redusert. Rett etter behandlinga kan huden kjennes varm og kanskje litt rød. Det er ingen åpne sår, og man kan eventuelt ta på dekkande krem om ein ynskjer det. Etter ein behandling kan ein gå rett tilbake på jobb.

Etter IPL behandling

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter behandlinga. Eg anbefalar at du bruker minimum Spf 30 daglig for å redusere risikoen for at hudforandringane kjem tilbake, samt unngå direkte soleksponering av det behandla området de påfølgende 4 vekene.

Er ein behandla for sprengte blodkar, kan ein på grunn av ein koagulering av dei øydelagte årene, nokon gonger få ein blålig misfarging rett etter behandling.
Den er forbigåande og kan dekkast med make up.

Ved behandling av pigmenter med IPL, kan huden sjå ut som litt ”skitten” og pigmentflekkane kan bli mørkare, noko som kjem av at pigmentet blir avstøtt frå huden, Prosessen kan ta fra 5-12 dager før alt er borte.

Av di tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lyttar til kroppen sine signal og tilpasser deg etter dem.

Om det er noko du lurar på, er det bare å ta kontakt med meg.

Etterbehandling – vedlikeholdsbehandling

For at du skal kunne beholde eit bra resultat på lengre sikt, anbefalar eg vedlikeholdsbehandling med eit hudprogram– det vil og kunne ha ein forebyggjande effekt.
I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig, og beskytter den mot sola.

For optimalt ressultat treng ein frå 2 til 5 behandlingar alt etter kva utgongspunkt ein har.

Fram til mars 21 er det -30% avslag på denne type behandling om du tar minst to behandlingar med 4-6 vekers mellomrom

PRIS:

Ansikt kr 2900.-

1/2 ansikt kr 2200.-

Ansikt og hals kr 4000.-

Ein flekk kr 700.-  

Fleire enn ein flekk kr 500.- pr flekk

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn